Виски Jack Daniel’s Single Barrel 100 Proof 0,7L + кутија

2,990 ден

Состав: алкохолен дестилат од пченка, ‘рж и јачмен.
Алкохол: 50%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1144 kj / 274 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniel’s Single Barrel 100 Proof 0,7L + кутија

2,990 ден

Кошница