Виски Jack Daniel’s Jack Daniel’s Straight Rye 1L

2,200 ден

Состав: алкохолен дестилат од 70% ‘рж, 18% пченка и 12% јачменов слад.
Алкохол: 45%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1030 kj / 246 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,5Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Jack Daniel’s Jack Daniel’s Straight Rye 1L

2,200 ден

Кошница