Виски Jamson 0,7L + кутија & 2 чаши гратис

1,600 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml = 915kj/221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија со гратис 2 чаши.
Произведува: Џејмисон дестилерија Миделтон Корк.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Виски Jamson 0,7L + кутија & 2 чаши гратис

1,600 ден

Кошница