Ракија Езимит Стара Куќа жолта 0,7L

790 ден

Алкохол: 40%.

Зафатнина(во литри): 0,7Л.

Амбалажа: стакло без стакло.

Произведува: Езимит винарија.

Достапно

Ракија Езимит Стара Куќа жолта 0,7L

790 ден

Кошница