Виски Jameson Black Barrel 0,7L + кутија

2,400 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 915 kj / 221kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џејмисон дестилерија Миделтон Корк.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Виски Jameson Black Barrel 0,7L + кутија

2,400 ден

Кошница