Виски Бурбон Jim Beam 1L

1,290 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 929 kj / 222 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: : Џејмс Б.Бим Ко дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Бурбон Jim Beam 1L

1,290 ден

Кошница