Виски Jameson 1L

1,490 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml = 915kj/221kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џејмисон дестилерија Миделтон Корк.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Виски Jameson 1L

1,490 ден

Кошница