Виски Johnnie Walker Green Label 0,7L

3,200 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 43%.
Енергетска вредност: 100ml=919kj/222kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џон Волкер & Санс дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Johnnie Walker Green Label 0,7L

3,200 ден

Кошница