Вино Kartal Rhein Riesling 0,75L

340 ден

Берба 2021.

Се служи на температура од 10°C до 12°C.

Најдобар е во комбинација со лесно бело месо, риба и морски плодови.

Достапно

Вино Kartal Rhein Riesling 0,75L

340 ден

Кошница