Виски Johnnie Walker Red Label 3L

4,400 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml=919kj/222kcal.
Зафатнина(во литри): 3Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џон Волкер & Санс дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Johnnie Walker Red Label 3L

4,400 ден

Кошница