Виски Johnnie Walker Swing 0,7L + кутија

3,390 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 925 kj / 221 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Џон Волкер & Санс дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Johnnie Walker Swing 0,7L + кутија

3,390 ден

Кошница