Вотка Finlandia 0,7L

700 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj/219 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Алтиа Корпорејш дестилерија.
Земја на потекло: Финска.

Достапно

Вотка Finlandia 0,7L

700 ден

Кошница