Кафе еспресо мелено BIANCHI CREMA AROMA Espresso 250 гр. (50% Arabica/ 50% Robusta)

389 ден

Состојки: 50% Арабика, 50% Робуста

Земји на потекло: Хондурас, Колумбија, Индија, Уганда.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница