Кафе еспресо мелено BIANCHI FINE AROMA Espresso 250 гр. (70% Arabica/ 30% Robusta)

389 ден

Состојки: 70% Арабика, 30% Робуста
Земји на потекло: Бразил, Колумбија, Индија.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница