Кафемат illy Smart 10 + 30 капсули гратис!

6,850 ден

Пристигна најновата серија на illy smart кафемати! Illy Smart 10 машина е совршена компактна и лесна за употреба, нуди одлични перформанси, пумпа од 21 бар, минималистички и елегантен дизајн.

Автоматскиот држач гарантира заштеда на енергија и програмирање на две дози на еспресо: кратко и долго, што овозможува да ја одберете саканата количина на напиток.

Со вклучени гратис 30 капсули (15 капсули mitaca supremo (1 пакување) и 15 капсули illy classico (1 пакување)).

 

Достапно

Кафемат illy Smart 10 + 30 капсули гратис!

6,850 ден

Кошница