Кафемат La Piccola Perla

20,999 ден

Кафемат La Piccola Perla, идеална е за во канцеларија или за домашна употреба.

Користи патрони – E.S.E систем

Достапно

Кафемат La Piccola Perla

20,999 ден

Кошница