Кафемат La Piccola Sara Classic

15,000 ден

Mашината La Piccola Sara Classic е многу лесна, мала, компактна и брза. Користи патрони – E.S.E систем

Достапно

Кафемат La Piccola Sara Classic

15,000 ден

Кошница