Кафемат за Неспресо систем на капсули BE-326 црн

5,990 ден

Кафемат за Неспресо систем на капсули, со елегантен и компактен дизајн.

Користи компатибилни капсули за Неспресо систем.

Достапно

Кафемат за Неспресо систем на капсули BE-326 црн

5,990 ден

Кошница