Кафемат за Долче Густо систем на капсули BE-601A бел

5,990 ден

Кафемат за Долче Густо систем на капсули со елегантен и компактен дизајн.

Користи компатибилни капсули за Долче Густо систем.

Достапно

Кафемат за Долче Густо систем на капсули BE-601A бел

5,990 ден

Кошница