Виски Kamiki Intense Wood 0,5L + кутија

4,800 ден

Состав: aлкохолен дестилат од јачмен, пченка и р’ж.
Алкохол: 48%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1172 kj / 280 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,5Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Камики дестилерија.
Земја на потекло: Јапонија.

Достапно

Виски Kamiki Intense Wood 0,5L + кутија

4,800 ден

Кошница