Виски Umiki 0,5L

3,590 ден

Состав: aлкохолен дестилат од јачмен, пченка и р’ж
Алкохол: 46%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1172 kj / 280 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,5Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Јошино спиритс дестилерија.

Достапно

Виски Umiki 0,5L

3,590 ден

Кошница