Коњак Hennessy VS – Very Special 0,7L

2,100 ден

Состав: алкохолен дестилат од грозје.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 988 kj / 228kcal
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Хенеси дестилерија.
Земја на потекло: Франција.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница