Вино Bovin Euphoria Cuvee 0,75L

1,100 ден

Одлично оди во комбинација со азиска кујна, морска храна, паста, тврдо сирење и овошна торта.
Нето: 0,75л.
Вид: полусуво бело вино
Сорти од грозје: Темјаника и Пино Гриџо.

Достапно

Вино Bovin Euphoria Cuvee 0,75L

1,100 ден

Кошница