Коњак Hennessy VSOP 0,7L

4,150 ден

Состав: алкохолен дестилат од грозје.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Хенеси дестилерија.
Земја на потекло: Франција.

Достапно

Коњак Hennessy VSOP 0,7L

4,150 ден

Кошница