Коњак Hennessy XO 0,7L + кутија

16,250 ден

Состав: алкохолен дестилат од грозје.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 945 kj / 228kcal
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Хенеси дестилерија.
Земја на потекло: Франција.

Достапно

Коњак Hennessy XO 0,7L + кутија

16,250 ден

Кошница