Lavazza Nespresso Crema e Gusto Dolce 10 капсули

240 ден

Состав: Робуста и Арабика.
Интензитет: 10/13.
Капсулите се компатибилни со системот Nespresso Original, не одговараат со Nespresso Vertuo систем.
Едно пакување содржи 10 алуминиумски капсули.
Тежина на капсула: 5,7 гр.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница