Lavazza Nespresso Crema e Gusto Forte 10 капсули

240 ден

Состав: Робуста и Арабика.
Интензитет: 13/13.
Капсулите се компатибилни со системот Nespresso Original, не одговараат со Nespresso Vertuo систем.
Едно пакување содржи 10 алуминиумски капсули.
Тежина на капсула: 5,5 гр.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница