Ликер Aperol 1L

999 ден

Состав: вода, шеќер, овошни екстракти, алкохол, вкусови и ароми, боја Е110 и Е124.
Алкохол: 11%.
Енергетска вредност: 100 ml = 663 kj/159 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Кампари Груп дестилерија.
Земја на потекло: Италија.

Достапно

Ликер Aperol 1L

999 ден

Кошница