Ликер Campari Bitter 1L

1,300 ден

Алкохол: 25%.

Зафатнина(во литри): 1Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Произведува: Кампари дестилерија.

Земја на потекло: Италија.

Достапно

Ликер Campari Bitter 1L

1,300 ден

Кошница