Ликер Carolans Irish Cream 1L

950 ден

Состав: ирско виски, млечен крем и мед.
Алкохол: 17%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Carolan & Son Ltd. дестилерија.
Земја на потекло: Ирска.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница