Вино Zvonko Bogdan 8 Tamburasa 0,75L

840 ден

Сорти грозје: Шардоне, Совињон Блан, Пино Гриџо, Пино Блан.
Вид: суво бело вино.
Алкохол: 12%.
Земја на потекло: Србија.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница