Ликер Jаgermeister 1L

1,250 ден

Состав: алкохолен ликер од 56 различни билки.
Алкохол: 35%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1043 kj / 250 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Јегермајстер Германс.
Земја на потекло: Германија.

Достапно

Ликер Jаgermeister 1L

1,250 ден

Кошница