Џин Mare 0,7L

2,390 ден

Состав: Aлкохолен дестилат од маслинки, мајчина душица, босилек и рузмарин.
Алкохол: 42.7%.
Енергетска вредност: 100 ml = 977 kj / 236 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Вантгуард.
Земја на потекло: Шпанија.

Достапно

Џин Mare 0,7L

2,390 ден

Кошница