Ликер Malibu Original 0,7L

999 ден

Состав: ликер на база на рум.
Алкохол: 21%.
Енергетска вредност: 100 ml = 236kj/56 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Пернор Рикард.
Земја на потекло: Барбадос.

Достапно

Ликер Malibu Original 0,7L

999 ден

Кошница