Вино Tikves Vršnik црвено 0,75L

990 ден

Се послужува на температура од 16 до 18°C.
Комбинација со храна: сирење, печен зеленчук, лосос, печено јагнешко месо, дивеч.

Достапно

Вино Tikves Vršnik црвено 0,75L

990 ден

Кошница