Ликер Sheridan’s 0,5L

999 ден

Состав: aлкохолен дестилат од кафе, какао, ванила и арома на виски.
Алкохол: 15,5%.
Енергетска вредност: 100 ml = 311 kj / 1303 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Томас Шеридан и синови дестилерија.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Ликер Sheridan’s 0,5L

999 ден

Кошница