Ликер Royal Conti Amaretto 0,7L

690 ден

Состав: aлкохолен дестилат од бадем и овошје.
Алкохол: 28%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1327 kj / 316 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Земја на потекло: Шпанија.

Достапно

Ликер Royal Conti Amaretto 0,7L

690 ден

Кошница