Шампањ Moet & Chandon Ice Imperial 0,75L

5,900 ден

Температура на сервирање: 5-7°C
Послужете преку 3-4 коцки мраз во голема чаша како чаша Каберне Совињон.
Се препорачува како аперитив.
Алкохол: 12%
Нето: 0,75л.
Сорти грозје: Pinot Noir (40-50%), Pinot Meunier (30-40%), Chardonnay (10-20%).
Вид: пенливо суво вино.
Вински регион: Шампањ.
Земја на потекло: Франција.

Достапно

Шампањ Moet & Chandon Ice Imperial 0,75L

5,900 ден

Кошница