Рум Kraken Black Spiced 1L

1,800 ден

Состав: aлкохолен дестилат од шеќерна трска и зачини.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1360 kj / 325 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Проксимо Спиритс дестилерија.
Земја на потекло: Тринидад и Тобаго.

Достапно

Рум Kraken Black Spiced 1L

1,800 ден

Кошница