Nespresso Ispirazione Firenze Arpeggio 10 капсули

440 ден

Арома: сладок овошен вкус.

Интензитет: 9 од 12.

Печење: темно.

Капсулите се компатибилни со системот Nespresso.

Едно пакување содржи 10 парчиња капсули.

Тежина на капсула: 5 g.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница