Виски Nobushi 0,7L + кутија

2,500 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 967 kj / 231 kcal
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Кијокава дестилерија.
Земја на потекло: Јапонија.

Достапно

Виски Nobushi 0,7L + кутија

2,500 ден

Кошница