Виски Old Pulteney 10 1L + кутија

2,590 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 219kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Палтени дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Old Pulteney 10 1L + кутија

2,590 ден

Кошница