Пиво Bernard Lager 12 Светло стакло 0,5L 1/20

85 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 20 пива.

Овој непастеризиран лесен лагер е пиво со избалансиран горчлив вкус во хармонија со неговата полнота, арома на хмељ и богата пена.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница