Пиво Radeberger Pilsner лименка 0,5L 1/24

75 ден

НАПОМЕНА: Цената е важечка доколку се нарачаат 24 пива.

Пиво со јасна, бледо златна боја, со фина кремаста пена, преовладува вкус на хмељ со пријатна, суптилно изразена нота на горчливост.

Достапно

Пиво Radeberger Pilsner лименка 0,5L 1/24

75 ден

Кошница