Пиво Dab Original Lager Dortmunder Export лименка 0,5L 1/24

70 ден

Пиво со бледо златна боја, хармонично избалансирано, лесно за пиење со пријатни ноти на хмељ и слад. Многу добро заоблен профил на вкус со мека и елегантна текстура.

Достапно

Пиво Dab Original Lager Dortmunder Export лименка 0,5L 1/24

70 ден

Кошница