Вино Popov Cabernet Sauvignon Reserve 0,75L

640 ден

Регион: Тиквеш, Македонија.

Сорта: 100% Каберне Совињон.

Алкохол: 13,6 %.

Достапно

Вино Popov Cabernet Sauvignon Reserve 0,75L

640 ден

Кошница