Вино Popov Merlo Reserve 0,75L

640 ден

Регион: Тиквеш, Македонија.

Сорта: 100% Мерло.

Алкохол: 14,1%.

Достапно

Вино Popov Merlo Reserve 0,75L

640 ден

Кошница