Вино Popov Vranec Reserve 0,75L

640 ден

Регион: Тиквеш, Македонија.

Сорта: 100% Вранец.

Алкохол: 13,5 %.

Достапно

Вино Popov Vranec Reserve 0,75L

640 ден

Кошница