Ракија Katerina Velika 0,7L + ексклузивна кутија

1,800 ден

Алкохол: 43%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Производител: Грозд дестилерија.

Достапно

Ракија Katerina Velika 0,7L + ексклузивна кутија

1,800 ден

Кошница