Ракија Katerina Velika 0,7L

1,100 ден

Алкохол: 43%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без стакло.
Производител: Грозд дестилерија.

Достапно

Ракија Katerina Velika 0,7L

1,100 ден

Кошница